Cloudbeveiliging van uw PC / Smartphone

Met Kaspersky Endpoint Security Cloud, dat speciaal is ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen, kunt u vanaf elke locatie meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers op afstand beheren.

  • Eén eenvoudige, intuïtieve cloudgebaseerde console combineert gebruiksgemak met krachtige cybersecurity-tools en beheerfuncties.
  • Beheer de beveiliging voor meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers op afstand en overal met onze gebruiksvriendelijke cloudconsole.
  • Er is geen extra hardware nodig: omdat de beheerconsole wordt gehost in de cloud, heeft Kaspersky Lab de infrastructuur al voor u geregeld.
  • Krachtige bescherming van de meest geteste en bekroonde beveiliging ter wereld.

Kleine en middelgrote bedrijven hebben met soortgelijke beveiligingsrisico's te maken als hun grotere tegenhangers, maar vaak ontberen ze de middelen om deze te beheren en zich ertegen te beschermen. Ze moeten:

  • Bedrijfs- en klantgegevens beschermen tegen dreigingen als crypto-lockers en diefstal van gegevens.
  • De bedrijfscontinuïteit handhaven door IT-systemen efficiënt en veilig te houden.
  • Mobiele werknemers en hun apparaten beveiligen, onder andere ook in BYOD-scenario's.

Veel kleine en middelgrote bedrijven moeten dit alles doen terwijl zij over beperkte tijd, middelen en budgetten beschikken. Bij gebrek aan eigen IT-personeel hebben ze beveiliging nodig die zowel kostenefficiënt als eenvoudig te implementeren en uit te voeren is.

Beveiliging voor maar 13 cent per dag!

U kunt uw apparaten al beschermen vanaf € 3,95 per maand. Deze kosten worden bepaald aan de hand van het aantal devices wat u wilt beveiligen. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Waarmee kan ik helpen?