Design, usability en doeltreffend

Websites ontwikkelen is een ruim begrip, en voor ieder bedrijf / organisatie is dit een maatwerk oplossingen. De websites die door WA Design worden ontwikkeld zijn altijd passend bij de uitstraling en toepassing van de opdrachtgever.

Met inmiddels meer dan 10 jaar werkervaring op het gebied van online werkzaamheden kan de expertise uitgesplitst worden in onderstaand:

Strategie en onderzoek

Voordat er een website wordt gerealiseerd is het van belang dat er een passend onderzoek gedaan wordt naar doelgroepen en haar gedrag om de website zo optimaal mogelijk in te zetten voor het gewenste resultaat.

Functionaliteit en doelen

Wat heeft je website nodig? Wat moeten bezoekers voor mogelijkheden hebben en wat is er nodig om de website tot een succesverhaal te benoemen? Tijdens een inspiratiesessie komt al snel naar voren wat er aan functionaliteiten geboden is voor de website.

Design en usability

Het ontwerp en de structuur van de website is belangrijk om de gewenste uitstraling te geven en een optimaal gebruiksgemak te faciliteren voor uw bezoeker. WA Design geloofd niet in gestandaardiseerde websites gebaseerd op een (aangekochte) template. Maar wel in maatwerk. Ieder ontwerp wordt gerealiseerd vanuit een gesprek omgezet naar een schets. Deze schets is leidend om hier vervolgens een functionele website van te maken. In iedere stap van dit proces wordt je als klant meegenomen, geïnformeerd en heb je uiteraard inspraak.

Marketing en zoekmachine optimalisatie

Een website die nieuw gelanceerd is, betekend niet dat het erop zit. Sterker nog, het begint pas. Analyse, promotie en optimalisatie zijn de vervolgstappen om te zorgen dat de website haar werk gaat doen en de eerder afgesproken doelen behaald kunnen worden.

Dit traject is voor iedere website anders en wordt absoluut persoonlijk afgestemd. Neem contact op!

Waarmee kan ik helpen?