Bloemen van Anita

Bloemen van Anita is een jong bedrijf op het gebied van bloemsierkunst met name gericht op bruiloften. Anita is al meer dan 10 jaar actief in de bloemsierkunst en is in 2018 voor zichzelf begonnen met alle succes!

Bekijk project

Bedrukte pennen

Voor Westbroek Welding & Safety, Flextalent4u.nl en GCM Installaties zijn er bedrukte pennen geleverd.

Bekijk project

Hipper & Kolfbaan

Voor Hipper & Kolfbaan, dé meest veelzijdige partylocatie van Gorinchem en omstreken is er een divers aantal aan media-uitingen ontwikkeld waarvan de website wel de voornaamste is.

Bekijk project

Linq Solutions

Dit bedrijf uit Brandwijk is gespecialiseerd in het realiseren van netwerken, zowel draadloos als bedraad, toegangscontrole en nog vele andere toepassingen op het gebied van telecommunicatie en infrastructuren.

Bekijk project

PB Mediation

Paulien Boehle is een vrouw met grenzeloos veel ervaring op het gebied van Mediation, dit betreft echtscheidingsbemiddeling (ook conform overgrense regelgevingen), arbeidsmediation of conflictmediation.

Bekijk project

Flextalent4U

Dit detacheringsbureau heeft een hele andere kijk op het detacheren van mensen. Ze zien hun medewerkers als persoon en niet als product.

Bekijk project

Molenlandenbeurs

Voor Stichting Promact, die de Familiebeurs in Groot-Ammers weer leven heeft ingeblazen, is er een website ontwikkeld waar bedrijven direct hun reservering en wensen kunnen plaatsen.

Bekijk project

JWB 3D Priting

Innovatief, zo mag je ze wel noemen. 3 Heren hebben een direct-print oplossing ontwikkeld voor 3D Prints. Bij veel 3D Printshops is het nodig om een offerte aan te vragen waar u op zit te wachten.

Bekijk project

GCM Installaties

Dit installatiebedrijf uit Groot-Ammers heeft een zeer brede expertise op het gebied van installatietechniek. Denk hierbij aan alles wat te maken heeft met installaties en werkzaamheden omtrent water, stroom, gas en luchtbehandeling.

Bekijk project

Logisticon

De opdracht van deze website was het optimaliseren van content, verbeteren van gebruiksvriendelijkheid en meegaan in de tijd wat betreft Responsive Design, en uiteraard het vergaren van meer bezoekers.

Bekijk project

Aantjesgoudriaan.nl

Deze slimme website met actieve xml koppeling naar Agritrader is in 2014 ontwikkeld. Met meer dan 1.250 unieke bezoekers per week mogen we spreken van een succes!

Bekijk project