Bloemen van Anita

Bloemen van Anita is een jong bedrijf op het gebied van bloemsierkunst met name gericht op bruiloften. Anita is al meer dan 10 jaar actief in de bloemsierkunst en is in 2018 voor zichzelf begonnen met alle succes!

Website

Op www.bloemenvananita.nl kan je de meest recente werkzaamheden van haar volgen. De sfeer van de website is bepaald op de filosofie van haar bedrijf, wat inhoud dat haar producten de sfeer bepalen. Net als dat ze dat doet met haar bloemen op wellicht ook jouw bruiloft? Door middel van het handige CMS systeem kan Anita zelf haar website beheren om zo de laatste werken erop te plaatsen.

Daarnaast is de zorg van techniek uiteraard uit handen genomen en is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines en scoort deze 96 uit de 100 punten voor Google Responsive.

Kortom een goede basis om door te groeien.

Terdege beurs 2018

Anita stond dit jaar op de Terdege beurs, voor die beurs heb ik mee mogen denken aan de aankleding van de stand waar ze druk bezig is geweest met het geven van groenworkshops. De inrichting van de stand bestond onder andere uit flyers, borden gemaakt van hoogwaardig DIBOND materiaal en kussentjes voorzien van eigen logo en foto's.

Huisstijl

Eerder dit jaar heeft WA Design ook de huisstijl van Bloemen van Anita mogen realiseren, ook hiervoor geldt weer haar eigen uitstraling die past bij haar onderneming.